7 Ağustos 2018 Salı

qBittorrent (Kurulum)



Buraya tıklayarak qBittorrent'i kullandığınız işletim sistemine uygun olanını seçip indirebilirsiniz. İndirdiğiniz exe dosyasına tıklayarak kuruluma başlayabilirsiniz. Aşağıda kurulumun nasıl yapılacağı aşama aşama olarak görsellerle anlatılacaktır. Her görselde yapılması gereken işlem altında yer almaktadır.


1- Karşımıza çıkan ekranda kullanmak istediğimiz dili seçip "OK" butonuna basıyoruz.


2- Gelen pencereden kurulumu başlatmak için "İleri" butonuna basıyoruz.



3- Gelen pencerede "Lisans Sözleşmesi'nin koşullarını kabul ediyorum." seçeneğine tik atıp "İleri" butonuna basıyoruz.



4- Gelen pencerede masaüstünde ve başlangıç menüsünde kısayol oluşturabilme seçenekleri, bilgisayarımızdaki torrent uzantılı dosyaların qBittorrent ile açılmasını, Magnet bağlantılarını qBittorrent ile açılmasını ve Windows Güvenlik Duvarı kuralı ekleme seçeneklerini ayarlayabiliyoruz. Kendimize uygun olan seçenekleri seçip "İleri" butonuna basıyoruz.



5- Programın bilgisayarımızda nereye kurulmasını istiyorsak "Gözat" butonuna tıklayarak hedef dizini belirleyebiliyoruz. Kurulumun gerçekleşeceği hedef dizini belirledikten sonra "Kur" butonuna basıyoruz.



6- Belli bir süre bekledikten sonra kurulum gerçekleşip resimdeki ekran gelir. Burada "Bitir" butonuna basarak kurulumu tamamlıyoruz.





7- Dosya paylaşımı sorumluluklarını almak için "Kabul Ediyorum" butonuna tıklayarak programı kullanmaya başlayabiliriz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder