20 Mayıs 2019 Pazartesi

Tomahawk Player (Kullanımı)

Programı açtığımızda Anasayfa karşımıza gelecek resimi aşağıya ekleyeceğim eğer isterseniz sizin açınızdan daha basit olsun diye bu sayfadaki yabancı kelimeler ne anlama geliyor onları açıklayiyim.

1-What's New in=Yeni Eklenen Özellikleri Gösterir
2-Feed=Bilgisayarınızdaki Müzikleri Gösterir
3-Queue=Kuyruk (Burdaki kuyruğun anlamını hepimiz biliyoruzdur herhalde örnek olarak 5 tane şarkıyı arka arkaya sıralamak,kuyruk oluşturmak gibi)
4-Inbox=Arkadaşlarınızla beraber dinleyeceğiniz müzikleri gösterir
5-Charts=Sıralama (Yani popüler müzikler,sanatçıları falan gösteriyor)
6-New Releases=Yeni Yayınlanan Şarkıları gösterir
7-Collection= Bilgisayarınızdaki Şarkıları Gösterir
8-Lates Additions=En son Dinlediğiniz Şarkıları Gösterir
9-History=Geçmişte dinlediğiniz şarkıları gösterir
10-Favorites= Favorilere eklediniz şarkılar burada görüntülenir.
11-Create New Playlist= Oynatma Listesi oluşturabilirsiniz.



Tomahawk Player; Tüm akışlarınızı, indirmelerinizi, bulut müzik depolama biriminizi, çalma listelerinizi, radyo istasyonlarınızı ve arkadaşlarınızı aynı gruba dahil eden yeni bir tür müzik çalar. 
Uygulama kullanımı gayet çok basit. Üst kısımda arama (search) bölümüne dinlemek istediğiniz müziğin adını yazıyorsunuz ve sistemde yer alan müzikleri listeliyor ve dinlemeye başlıyorsunuz. Bilgisayarınızda bulunan ve en sevdiğiniz müzikleri tomahawk kalitesiyle dinleyebilirsiniz.Dilerseniz bu uygulama aracılığı ile dinlediğiniz müziklerinizi sosyal ağlarınızdaki arkadaşlarınızla bağlantı kurarak birlikte dinleyebilirsiniz.
Geçmişte dinlediğiniz şarkıları gösterir,bir üstteki platformdan tek farkı programı kurduğunuzdan itibaren tüm dinlediğiniz şarkıları görebilirsiniz,buda bize büyük avantaj saglıyor bazen uzun zaman önce dinleyipte bulamadığımız şarkılar oluyor bu bölüm sayesinde artık bulabileceğiz.En son dinlediğiniz şarkılar bu platformda listelenir arkadaşlar,bu bölüme gelerek daha önce dinlediğiniz hoşunuza giden şarkıları yine tek tuşla dinleyebilirsiniz.
Uygulamada müziğin söz ve bestecisi gibi bilgilere ulaşabilir. Hangi tarihte piyasaya çıktığını da görebilirsiniz. Ayrıca uygulama Windows ortamı da dahil olmak üzere Mac, Android, Ubuntu, Linux, OPENSUSE, FEDORA, ARCH LINUX, GENTOO, EXHERBO, CHAKRA, SOURCE TARBALL gibi birçok işletim sistemi tarafından desteklenmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder