23 Mayıs 2019 Perşembe

Free Download Maneger FDM (Kurulum)


Free Download Maneger'i kurmak için ilk olarak https://www.freedownloadmanager.org adresine giriyoruz.


Siteye girdikten sonra Windows işletim sistemi kullanıyorsak resimde göründüğü gibi free download windows butonuna tıklıyoruz. Eğer farklı bir işletim sistemi kullanıyorsak hemen aşşağıda bulunan "Download for other platforms" seçeneğine tıklayarak Mac işletim sistemi için olan FDM'yi de kurabilirsiniz.

Programı indirdikten sonra indirdiğimiz exe uzantılı dosyaya tıklayarak kuruluma başlıyoruz.



Tıkladığımızda karşımıza çıkan pencerede programın sürüm bilgileri verilmiştir. Kurulma devam etmek için Next butonuna tıklıyoruz.



Daha sonraki pencerede programı nereye yükleyeceğimizi soruyor. İster programın önerdiği C:\\Program Files içine yükleyin değiştirmek isterseniz Browse butonuna tıklayarak istediğiniz yeri seçebilirsiniz. Konumunu seçtikten sonra da Next butonuna basarak ilerliyoruz.

Bir sonraki pencerede başlat menüsünde nasıl görüneceğini soruyor yine Next  butonuna tıklayarak ilerliyoruz.


Bu pencerede ise sırasıyla 
  • Masaüstü ikonu oluşturulsun mu?
  • Hızlı kurulum ikonu oluşturulsun mu?
  • Torrent dosyalarıyla beraber çalışsın mı?
  • Magnet linkleriyle beraber çalışsın mı?
sorularını soruyor. İstemediğiniz seçeneklerin tiklerini kaldırıp Next butonuyla devam edebilirsiniz.

Bir sonraki pencerede ise yapmış olduğunuz seçimleri size tekrar hatırlatıyor. Eğer yanlış bir seçim yaptıysanız Back butonuyla geriye gidebilir, seçimlerinizden memnunsanız Install butonuyla kuruluma başlayabilirsiniz. 
Daha sonra yüklenme barının dolmasını bekleyin ardından çıkan seçenekte Launch Free Download Meneger uyarısı seçili olarak Finish butonuna tıklarsanız kurulumu tamamlar ve otomatik olarak program açılır. 

Eğer Google Chrome yüklüyse Chrome üzerinden indirmeleri otomatik yakalıp yakalamayacağını sorar. İsteğinize göre bir seçeneğe tıklayarak devam edebilirsiniz.

Kurulumunuz tamamlandı. Artık Free Download Maneger programı kullanıma hazır olarak bu şekilde bir ekran ile karşılaşırsınız. Programı nasıl kullanacağınız ile ilgili makale için beklemede kalın...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder