17 Nisan 2018 Salı

PEAZİP KURULUM



PEAZİP KURULUMU

Kolay ve hızlı bir şekilde ZIP dosyaları oluşturan, oluşturulan dosyaları açabilen, grafik arayüze sahip ve birçok platformda çalışabilen, açık kaynak ve 7-Zip tabanlı ücretsiz bir yazılımdır. 

Kolay ve hızlı bir şekilde ZIP soyaları oluşturan dosyaları açabile,grafik arayüze sahip birçok platformda çalışabilen,açık kayna ve /-Zip tabanlı ücretiz yazılım PeaZip in kullanımı olduğu kadar kurullumuda çok kolay. 10 kısa adımda gerçekleştirebileceğimiz programımızı kendi sitesinden indirmek için tıklayınız.

İlk olarak PeaZip dosyasını indirebilmek için bir İnternet tarayıcısı sayfası açıyoruz. 




2. Google'a PeaZip yazdığımızda karşımızı ilk çıkan sayfa PeaZip'in kendi sayfası oluyor.

PeaZip' kendi sitesine ulaşmak için tıklayınız.




3. İşletim sistemlerine göre farklı türlerde ayarlanan PeaZip programının 64 bitlik 6.5.1 sürümünü seçiyoruz.



4. Yeni açılan sayfanın sağ üst köşesinde Download PeaZip butonuna tıklıyoruz.


5. Peazip dosyasının kaydedilmesini istediğimiz yeri seçtikten sonra kurulum işlemlerine başlayabilirsiniz.






6. PeaZip Setup'ı indikten sonra çift tıklayarak açıyoruz . Kurulumla alakalı sözleşmeleri kabul ettikten sonra Next butonuna basmanız yeterli.




7. Next butonuna bastıktan sonra programın dilini ve versiyonunu seçiyoruz ardından tekrar Next butonuna tıklıyoruz.



8. WinRar, WinZip ve benzeri genel amaçlı arşiv yöneticisi uygulamalarına çapraz platform, tam özellikli ama kullanıcı dostu bir alternatif, 180'den fazla arşiv formatını açın ve açın: 001, 7Z, ACE , ARC, ARJ, BZ2, CAB, DMG , GZ, ISO, LHA, PAQ, PEA, RAR, TAR, UDF, WIM, XZ, ZIP ZIPX - arşivleme ve çıkarma için desteklenen arşiv dosya formatlarının tamamını yerine getirebilmesi için sıradıkı sayfada da ileri(next) butonuna tıklıyoruz.


9. Klasörün kaydedileceği hedef yer aşağıda gösterildiği gibi C:\Program Files\PeaZip gösterildiği son sayfamızda Install butonuna tıklayarak kurulumu gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

10. Son olarak PeaZip kurulum sihirbazının işlemleri yerine getirip kurulumun tamamlanması için Finish butonuna tıklayarak kurulumu gerçekleştiriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder