10 Nisan 2018 Salı

PDFCreator (Tanıtım)

PDFCreator Tanıtım




PDF Creator bir Windows yazılımıdır. Açık kaynak kodlu ücretsiz bir PDF dönüştürme programıdır. Sahip olduğunuz tüm yazılı dökümanları PDF dosya biçimine dönüştürebilir, okunmalarını kolaylaştırabilirsiniz. Mevcut PDF dokümanlarınızın boyutlarını küçültmek için kullanabilirsiniz.

Bu programı kullanarak kendi yazdığınız Word belgelerini de PDF olarak kullanabilirsiniz. Word şeklinde yazdığınız şiirleri .pdf formatına çevirebilir ve bunları kendi sitenizde yayınlayabilirsiniz. Türkçe dil desteği kullanımı daha da kolaylaştırmaktadır.



PDFCreator ile Neler Yapabiliriz?

  • .pdf formatındaki dosyanın çözünürlüğünü bu program ile ayarlayabiliriz.
  • .pdf formatındaki dosyaya yazdırma özelliği koyabiliriz ya da engelleyebiliriz.
  • Arkaplanlarını ayarlayabiliriz.
  • Renklerle oynama yapabiliriz.
  • Sıkıştırma özelliğini kullanabiliriz
  • Printer çıktısı yapabilen herhangi bir programla kendi PDF'lerinizi oluşturabiliriz.


PDF Creator kullanarak gönderceğiniz e-postaları da PDF'ye çevirebilir ve bu şekilde gönderebilirsiniz. Güvenlik özelliği yani şifreleyebilme özelliğini kullanabiliriz. Bu program ile dosyalarınızı sadece PDF formatına dönüştürmez, aynı zamanda PNG, JPG, TIFF, BMP, PCX, PS, EPS formatlarına dönüştürmek için de kullabilirsiniz. Tek seferde birçok dosyanızı tek bir PDF dosyasında birleştirebilirsiniz.

Dosyalarımızı kaydetmek için AutoSave seçeneğini kullanırız. Kullanıcı adı, bilgisayar ismi, tarih, saat vb. etiketler ile bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. PDFCreator aynı zamanda Terminal Sunucu üzerinde de problemsiz olarak çalışabiliyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder