15 Mayıs 2018 Salı

PEAZİP DEĞERLENDİRME


PEAZİP DEĞERLENDİRME






Kolay ve hızlı bir şekilde ZIP dosyaları oluşturan, oluşturulan dosyaları açabilen, grafik arayüze sahip ve birçok platformda çalışabilen, açık kaynak ve 7-Zip tabanlı ücretsiz bir yazılımdır. 

Winzip ile Winrar’a yeni bir rakip diyebileceğimiz bir program aslında Peazip. Bu programın Winzip ve Winrar’a alternatif olmasının nedenlerinden birisi de tamamen ücretsiz olması.Peazip kullanım açısından kolaylıklara sahip bir programdır.Peazip, kullanıcıların zorluk çekmemesi açısında basit bir dosya yönetim programı türünde tasarlanmıştır.Ayrıca programda en dikkat çekici özelliklerden birisi de sıkıştırma formatları arasında dönüşüm yapabilmesidir.

En basitinden sıkıştırılmış ve .RAR olarak kaydedilmiş bir dosyayı .ZIP’e dönüştürmek mümkün. PeaZiple  kopyalama , arama , dosya ayırma ve birleştirme, güvenli dosya silme, karşılaştırma, sistem testi gibi işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. PeaZip ‘in şifreleme özelliği sayesinde güvenli arşivler oluşturmanız da mümkün.Kurulumundan kullanım aşamalarına kadar her adımda bizlere kolaylık sağlayan PeaZip rakiplerini geride bırakacağa benziyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder