21 Mayıs 2018 Pazartesi

PDFCreator (Değerlendirme)

PDFCreator (Değerlendirme)




PDFCreator programı arayüz olarak basit bir yapıya sahiptir. Kullanımını kolaylaştırır. Bu program kendi alanında en iyisi diyebiliriz. Programı bilgisayarımıza kurduğumuzda yazıcı olarak eklenecektir. Formatını .pdf olarak kullanmak istediğimiz her dökümanımızı kolaylıkla çevirebiliriz. Ayrıca bu program ile sadece .pdf uzantısına dönüştürme değil, birçok uzantıyı da kullanabiliriz.

Herhangi bir dosya yazdırıldığında bu pencerede mevcut işlemler gösteriliyor. Kullandığımız normal yazıcılarında tıpkı bu pencereye benzer bir penceresi var. Bu pencere ayarlar dışında pek kullanılmıyor, basit ayarların dışında -ilgi çekebilecek- sadece otomatik isimlendirme özelliği var. 

Neredeyse tüm Windows uygulamalarıyla uyumlu olarak çalışabilen bir program olduğu için kullanımı diğer programlara göre daha elverişlidir. Dilediğiniz uygulama ve program üzerinden PDF dosyaları yaratmanıza olanak sağlar.

Açık kaynak olarak geliştirilen ücretsiz bir yazılım. Türkçe dil desteği ve kolay kullanımı ile son derece başarılı ve basit bir program.

Otomatik Kaydetme özellikleri de mevcut. Dosya ismini önceden belirleyebilir ve dosyaya ait bilgileri dosya ismine kayıt sırasında otomatik olarak yazdırabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder