26 Mayıs 2018 Cumartesi

LibreOffice Kullanım

LibreOffice Kullanım


LibreOffice Impress
LibreOffice Impress Ekranını Tanıyalım


       Impress'de işlemlerinizi Menü seçenekleri, araç çubukları ve klavye kısayol tuşlarını kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. Herhangi bir işlem için amacınıza uygun seçeneği menülerde araştırmak yerine öncelikle farenizin sağ düğmesiyle ekrana getirdiğiniz işlem listesinde araştırabilirsiniz. (Farenizin sağ tuşu fare işaretçinizin bulunduğu alanda yapabileceğiniz işlemleri listeler).


LibreOffice Writer

LibreOffice Writer Ekranını Tanıyalım


Writer' da işlemlerinizi Menü seçenekleri, araç çubukları ve klavye kısayol tuşlarını kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. Writer' da yeniyseniz herhangi bir işlem için amacınıza uygun seçeneği menülerde araştırmak yerine öncelikle farenizin sağ düğmesiyle ekrana getirdiğiniz işlem listesinde araştırabilirsiniz. (Farenizin sağ tuşu fare işaretçinizin bulunduğu alanda yapabileceğiniz işlemleri listeler).



LibreOffice Draw

LibreOffice Draw Ekranını Tanıyalım 


Draw uygulamasında işlemlerinizi Menü seçenekleri, araç çubukları ve klavye kısayol tuşlarını kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. Farenizin sağ tuşunu kullanarak işaretçinizin bulunduğu alanda yapabileceğiniz işlemleri listesini görüntüleyebilir ve böylece bir çok işlemi hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder