19 Nisan 2017 Çarşamba

PDFSAM(Split and Merge) - Programın Tanımı

PDF Split and Merge, PDF dosyalarında birleştirme, bölme, sıralama, döndürme gibi işlemleri yapmanızı sağlayan kullanımı kolay, ücretsiz ve açık kaynaklı bir uygulamadır. Pdfsam uygulaması Pdf dosyalarını bölme-birleştirme işlemi için kullanılır. Çok kullanılan Adobe uygulamaları ve PDFMod gibi uygulamaların alternatifidir. 
PDF birleştirme muhtemelen en çok kullanılan PDFsam modülüdür ve PDF dosyaları birleştirmeyi sağlar. PDF belgeleri tamamen veya kısmen birleştirilmiş olabilir. Sayfa aralıklarını ayarlama imkanı sunmaktadır. Bir sayfayı seçerek kolayca virgülle ayrılmış aralıklarla ayarlanabilir (Örn. 1-10, 14, 25-). Her giriş PDF belgesi için birleştirmek istediğiniz sayfayı belirtmeye imkan sağlar.
PDF bölme modülü önceden tanımlanmış veya özel sayfa numaraları belirterek PDF dosyaları bölme yapabilirsiniz. Seçilen her PDF dosyası her sayfadan sonra bölünebilir, her çift veya tek sayfadan sonra orijinal dosya her sayfa için yeni bir belge oluşturur.
PDF karıştırma modülü iki PDF dosyaları düz veya ters sırayla dönüşümlü sayfaları alarak birleştirmeyi sağlar.
PDF döndürme modülü 90, 180 veya 270 derecelik bir dönüşü uygulamak istediğiniz PDF belgeleri seçerek PDF dosyalarını döndürmeyi sağlar.
PDF ayıklama modülü bir PDF dosyasındaki sayfaları ayıklamayı sağlar. Tek sayfaları veya sayfa aralıklarını belirterek sadece ihtiyacınız olan sayfaları içeren bir PDF dosyası oluşturmak istiyorsanız bu modül yardımcı olacaktır.

PDFsam Basic ile PDF dosyalarını bölme, birleştirme, karıştırma, döndürme ve istediğiniz sayfaları içeren bir PDF dosyası oluşturmak için kullanılabilecek faydalı bir programdır. Her bilgisayarda olması gereken programlardan biridir.

Programın indirilmesi ve kurulumu hakkında bilgi almak için tıklayınız..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder