24 Nisan 2017 Pazartesi

Adguard (Reklam Engelleyici) Uygun Cihazlar ve Kullanımı




Her ne kadar internet üzerinde yararlı birçok bilgiyi bulabiliyor olsak da günümüzde birçok web sitesi adeta bir reklam tuzağı haline gelmiş durumda ve reklamlara tıklamadan aradığımız bilgiyi bulmak için adeta can çekişmemiz gerekiyor. Web sayfalarını açtığımız zaman karşımıza çıkan reklam afişlerini ve iznimiz olmadan açılan reklam sayfaları görüntülemek eminim ki benim gibi birçok internet kullanıcısının da canını sıkıyordur.

İşte bu noktada yardımımıza koşan Adguard Web Filter, internet kullanıcılarının gezdiği web siteleri üzerindeki reklamları engelleyerek, kullanıcıların gereksiz reklamları görüntülemelerini ve istekleri dışında açılan sayfaları engelliyor. Bu sayede kullanıcılar aradıkları bilgiye çok daha rahat bir şekilde ulaşabilecekleri gibi web sayfaları arasında dolaşarak fazladan zaman kaybetmiş olmuyorlar.

Adguard'ın en büyük avantajlarından bir tanesi de Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Maxhton, Safari gibi çok kullanılan popüler web tarayıcılarının dışında Netscape Navigator, Avant, Flock, SRWare Iron, Lunascape, K-Meleon, GreenBrowser, Orca, MyIE, Comodo Dragon, SeaMonkey, Pale Moon, Yandex Browser gibi az kullanılan web tarayıcılarıyla bile uyumlu şekilde çalışmasıdır.

Basit ve sade bir kullanıcı arayüzüne sahip olmasına rağmen gelişmiş versiyonu sayesinde ileri düzey kullanıcılar için ekstra özellikler de sunmaktadır. Koruma ve Ayarlar gibi iki ana modülden oluşan program ile gerçek zamanlı korumayı istediğiniz zaman açabilir ve kapatabilirsiniz. Aynı zamanda tüm engellenen reklamlar için tutulan istatistikleri de görüntüleyebilirsiniz. Bu uygulama kullanımı gerçekten kolay, arayüzü sezgisel: koruma başlatmak için bir düğmeye basmanız yeterli.

Ayrıca programın gözünden kaçan herhangi bir web sitesi olması durumunda koruma bölümü altında bu web sitesini elle girerek, gerekli güvenlik önlemlerinin tamamını elle sağlayabilirsiniz.

Gelişmiş özellikleri sayesinde sınıfının en iyi programlarından bir tanesi olan Adguard, kullanıcılara oldukça güvenli ve temiz bir web deneyimi sunuyor.



Facebook, Youtube gibi dünyaca ünlü sitelerin reklamlarını dahi engelleyebiliyorsunuz. Adguard Premium reklam yüklenmeden önce engelleme yapar böylece daha hızlı ve güvenli internet deneyimi sunar.


Windows için Adguard


Adguard, diğer blokerlerle karşılaştırıldığında reklamları daha hızlı ve en yüksek standartta filtreler. Reklam engelleme , bir sayfa tarayıcıya yüklenmeden önce gerçekleşir. Bu yaklaşım en yüksek filtreleme kalitesini garanti eder ve bant genişliğini azaltmanıza yardımcı olur. Adguard sizi sadece her tür reklamdan değil, aynı zamanda kötü amaçlı ve phishing web sitelerini ziyaret etmekten korur. Adguard ayrıca Ebeveyn Kontrolü'nü de içeriyor. Bu modül, çocuğunuzu istenmeyen içerikli web sitelerini ziyaret etmeden korumanıza yardımcı olacaktır.


Mac için Adguard


Adguard - Mac için ilk bağımsız reklam engelleyici. Reklam engelleme tarayıcı uzantılarına göre çok önemli avantajları vardır:
·         Adguard, reklamları, Safari ve Chrome da dahil olmak üzere tüm ve tüm tarayıcılarda filtreliyor;
·         İstisnasız tüm reklam türlerini engeller - bu da video reklamlar anlamına gelir;
·         İnternette gezinmenizi sağlayacak Tarama güvenliği ve Casus yazılımdan koruma modüllerinin size sunduğu modüller güvenli ve özel;
·         10.7 ve üstü tüm OS X sürümlerinde desteklenir;
·         Adguard, Adguard Yardımcısı veya filtreleme günlüğü gibi ek özelliklere sahip, sezgisel ve basit bir kullanıcı arayüzüne sahiptir.

Android için Adguard


Adguard for Android, analoglarına kıyasla birtakım avantajlara sahiptir:
·         Herhangi bir cihazda Adguard'ı kullanabilmeniz için hiçbir ROOT erişimi gerekmez;
·         Adguard kesinlikle her türlü reklamı engelleyebilir;
·         Yerel HTTP Kötü amaçlı yazılımlardan ve kimlik avından korunmanıza izin verilir; böylece herhangi bir sahtekarlıkla karşılaşmazsınız;
·         Reklamları yalnızca tarayıcılarda değil, oyunlarda ve uygulamalarda da engeller;
·         Adguard, web sayfalarını yüklemeyi hızlandırır. Reklam öğeleri olmadan sayfalar daha hızlı yüklenir;
·         Adguard, web'deki eylemlerinizi kimsenin izlemesine izin vermeyecektir.

IOS için Adguard


IOS için Adguard, iPhone'ları ve iPad'leri Safari'deki sinir bozucu reklamlardan koruyan ve diğer yararlı özelliklere sahip bir uygulamadır:
·         İnternet yükünü hızlandırır: Tonlarca afiş olmadan sayfalar çok daha hızlı açılır;
·         Kişisel veriyi korur. Adguard, herhangi birinin çevrimiçi aktivitelerinizi izlemesine izin vermiyor;
·         Tarayıcıdan web sitelerini istisnalara kolayca eklemenizi sağlar;

Tarayıcı uzantısı ile Adguard for Windows masaüstü sürümü arasındaki fark nedir?

Tarayıcı uzantılarımız tamamen ücretsizdir. Masaüstü sürümünün daha fazla avantajı olmasına rağmen:
·         Adguard for Windows, Internet Explorer ve Maxthon da dahil olmak üzere tüm tarayıcılarda eşit derecede iyi çalışır.
·         Filtreleme süreci çok geliştirildi. Uzatma yetenekleri tarayıcı tarafından sınırlandırılmıştır. Ancak program tarayıcıya yüklemeden önce bile bir sayfayı filtrelemekte ve yüksek hız ve güvenliği sağlamaktadır.
·         Virüs saldırılarına karşı koruma: kısıtlamalar nedeniyle, tarayıcı uzantısı yalnızca yüklenen öğelerin bir bölümünü kontrol edebilir ve yüklenmesini engellemez. Bununla birlikte, Windows için Adguard, tarayıcıya yüklenmeden önce tüm yükleme öğelerini denetler.
·         Windows sürümü, veritabanımızda bulunan bilgilere dayanarak sizi potansiyel olarak tehlikeli web siteleri konusunda uyarmaktadır.
·         Windows sürümünde Ebeveyn Denetimi'ni istediğiniz şekilde yapılandırarak çocuğunuzu Internet'in olumsuz etkilerinden koruyabilirsiniz.
·         Teknik destek için daha yüksek öncelik. Tüm iletilerinize yanıt veriyoruz, ancak tarayıcı uzantıları kullanıcılarımızın biletleri sonuncusu işleniyor.
·         Windows sürümünü kullandığınızda, İnternet kullanıcılarına göre web sitelerine düşük bir üne sahipseniz Adguard sizi uyaracaktır.

Konu ile bağlantılı sayfalar;

Adguard (Reklam Engelleyici) Hakkında


Neden Adguard (Reklam Engelleyici)?






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder