25 Temmuz 2019 Perşembe

Kodi (Tanıtım)





KODİ

Bir media player programı olan bu açık kaynak yazılımı xbox konsolları için üretilmiş fakat aradığı ilgiyi görememiştir. Film,dizi,müzik,tv kanalarını seyretmemizi sağlayan ücretsiz bir player programıdır. Netflix'in açık kaynak ile yapılmış versiyonu da diyebiliriz.






netflix de film ve dizi keyfi yapmak istiyorsunuz  ama ücret ödemek 
istemiyor ücretsiz istiyorsanız bu program tam size göre tv,telefon,tabley gibi ortamlarda uyumlu bir şekilde kurulumunu yapabilirsiniz. Ayrıca müzik çalar radio bile var açıp sesi sonuna kadar dinleyebilirsiniz.



Uygulama masaüstüne kurulabilir,Android ve ios mobil cihazlar için kodi app uygulamasını google play ve app store'dan indirip kurabilirsiniz. Masaüstüne kurmak isterseniz anasayfasına gidip indirip tadını çıkartabilirsiniz. KODİ TV






Bu platform hemen hemen ses ve video formatlarını destekler. Bu sayede eski elimizde kalmış yanlız destekleyemediği için açamadığınız videonuzu kodi anlattığım bu özellik sayesinde açabilir.İçinde bulundurduğu eklentiler sayesinde youtube gibi yerlerden içerik yayınlama imkanı sunar.






Bir diğer özelliğimiz slayt gösterileri , hava durumunu , sesli görselleri destekler hatta bir oyun konsolu olarak kullanmanızı dahi sağlar.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder